Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
    Крис, я кажи какво си правил по твоята 33
    Това е секретен проект на NASA и сервиза където се работи е с кодово название дори .

Kris като гледам докато не започнеш да си правиш колата в екстрийм-а няма да получиш одобрението на "алфисти.бг"
    Ша ма звинявати

Първоначално публикувано от Kris
    масло съм сменял
    И ремъци и ролки сменя .
    Признай сииииии .
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:01.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Има спортно гърне, което беше оценено по достойнство от общинска полиция
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        Kris като гледам докато не започнеш да си правиш колата в екстрийм-а няма да получиш одобрението на "алфисти.бг"
        Ша ма звинявати
        Тва заядливото мисля не го разбрах сигурно само ти си знаеш Одобрение кво ше рече според твойте представи? Или си във некъв тежък филм или смени дилъра
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Реалсекс,Зила,не разбрахте Бобо!Познаваме се лично и знаеме,кой колко струва.Пишеме си точно по темата.Бобо го е яд на гумите на Крис,които се оказаха неподходящи и ,че тоя мотор може много повече.
          Реалсекс,ако искаме да си теглиме по една майна с Бобо,имаме много възможности:телефони,скайп или просто Тет а Тет.Когато се ритаме, магаретата го отнасят.Научете се да четете между редовете.научете се да различавате човека,на който му пука за вас и ви ругае,от човека,който ви славослави и ви маже..........вазелин.Ама не защото ще ви боли,а защото него ще го убива
          И още нещо!Реалсекс,последния ти пост си е чисто писане на "шльокавица".Опитай се ,бе да пишеш на родния ни език!Знам,че е трудно,но поне се постарай.Ако аз напиша и наполовината на твоето,ще ме обявят за напълно пиян.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
            Има спортно гърне, което беше оценено по достойнство от общинска полиция

Click image for larger version

Name:	FILE0351.jpg
Views:	1
Size:	94.2 Килобайта
ID:	2266606
            Last edited by TishO; d.m.y г., 11:40.
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
              [ATTACH]28421[/ATTACH]
              Хаха на ушатите са им пораснали ушите
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                [ATTACH]28421[/ATTACH]

Comment

• колата е много зле, понеделник ще има развитие по темата
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    колата е много зле, понеделник ще има развитие по темата
                    Аххххх,как бре,най перфектната алфа била много зле,сега кой ще ме бие по траковете.

Шегичка,да я опрвяш бързо.
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• То тая бангия я знам от близо.добра е,но имам претенции към нея-може и още.Проблема и е задкормилното устройстево,че не ни търси за помощЧ!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• не се сдържах просто

згазих цветята на близък роднина

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Еееех разкоости я .... поне нещо остана от нея да живее и подава искра да свети на буталата на 164-ката
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Лошо момче! И се срамувам,срамувам.....

Comment

• взе днес двата скрапа, снимки ще има скоро
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Пускай снимки да гледаме.
                                Скоро не си ли дрифтирал Москвича?
                                sigpic
                                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                                BMW E30
                                BMW E36

Comment

Working...